(Android/iOS) JLPT N5 N4 N3 N2 N1 Vocabulary Learn Japanese Test více krystalů hack
Mar 7, 2022 9:48:46 GMT -6
Post by corntidoctrema on Mar 7, 2022 9:48:46 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ JLPT N5 N4 N3 N2 N1 Vocabulary Learn Japanese Test ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ JLPT N5 N4 N3 N2 N1 Vocabulary Learn Japanese Test IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ více krystalů hack ▞▞▞
▞▞▞ JLPT N5 N4 N3 N2 N1 Vocabulary Learn Japanese Test 2022 version ▞▞▞
tato aplikace je téměř dokonalá, ale bylo by hezké, kdybyste si mohli vybrat, které postavy chcete zahrnout do režimu recenze/vlastního testu. protože jsem za to zaplatil, doufal jsem v trochu víc. Pozitivní je, že nový vzhled je úžasný a také tato aplikace je nejlepší pro čtení a psaní japonské hiragany a katakany.
Kalau ade cara tulis kanji baru 5 star apa slovní hříčka app ni nice
bezplatná aplikace je docela dobrá a užitečná!
Podle mnoha reklam je tak těžké se pohybovat a učit se japonsky. Opravdu nedoporučuji tuto aplikaci ostatním lidem, aby se naučili japonsky. Je to pro mě jen ztráta času.
Tato aplikace byla velmi snadno použitelná a skvělá pro psaní poznámek. Jsem ráda, že jsem slyšela, jak ta slova zněla, abych si mohla zapsat výslovnost. Nejlepší aplikace pro výuku japonštiny, kterou jsem kdy použil.
Myslím, že je to dobrá aplikace a snadno se používá. Je to také snadné naučit se japonštinu, ale zpočátku je jich mnoho, ale pak se lesk zlepší.
Prémiové tlačítko, na které musíte kliknout, pokud chcete upgradovat, nezmizí ani po zakoupení prémiové verze, ale reklamy jsou pryč, jen je to trochu obtěžující.
Skvělé! ale za některá slova musíte zaplatit, abyste je dostali, ale stále se můžete naučit spoustu japonských slov a kultur a je to ZDARMA!!!!!
tato aplikace je úžasná! je to opravdu dobré pro pomalé i rychlé studenty. Hiragana už si pamatuji, takže jsem byl rád, že je tu funkce přeskakování. ale můžeš přidat další lekce psaní? Stále jsem zmatený v tom, jak psát katakany.
špatný
JLPT N5 N4 N3 N2 N1 Vocabulary Learn Japanese Test Εκπαίδευση kgfs
Je to velmi dobré, ale potřebuje to trochu zlepšit a prosím, přestaňte s reklamami, je to velmi špatný nápad
Aktualizoval jsem to na Premium ver a mám o tom zprávu, ale stále se mi zobrazují reklamy . Tak jsem si myslel, že to může být nějaká chyba, tak jsem to koupil znovu a pořád ty reklamy vidím 😞. Chci se naučit japonsky. Nechci sledovat reklamy
Je to skvělá aplikace, opravdu ji miluji, protože se snadno používá a snadněji si zapamatujete japonská písmena.
Edit: Po obnovení nákupu se mi již nezobrazují reklamy, ale nemohu se dostat do sekce kanji (vypne se po kliknutí na úrovně). Koupil jsem si prémiovou verzi a aplikace spadla. Nemohl jsem otevřít sekci kanji. Zkusil jsem to odinstalovat a znovu nainstalovat, ale jako by moje platba nebyla nikdy zpracována a vrátil jsem se k bezplatné verzi s reklamami.Hej, jaké jsou patentované funkce kopírování a vkládání mezi vámi a aplikací „JLPT Japanese Study Kunjin Vocabulary N1 N2 N3 N4 N5“ od Star Nest? Existuje nějaká příslušnost? Je to skoro jako kdyby jediným rozdílem byla barva a tvary rozhraní, jako uživatel se starám o to, abych věděl, že se učím a podporuji důvěryhodné zdroje. Tato aplikace se zdá být starší verzí; Jsem zvědavý, protože navzdory odvážným podobnostem jsou výplatní zdi docela odlišné. Prosím o radu, děkuji.
JLPT N5 N4 N3 N2 N1 Vocabulary Learn Japanese Test Enseignement tdv
Brutal Age: Horde Invasion Strategi yis
Docela užitečné. Myslím, že japonské věty by měly mít možnost hlasu a sekce částic by byla lepší, kdyby tam bylo více vysvětlení.
Koupil jsem si bezplatnou verzi reklam pro lepší zážitek a je levná. Ale už od začátku je tam mnoho chyb a překlepů. V N5 jsou ukázkové překlady, které obsahují chyby a pouze zkopírujte-vložte předchozí příklad, i když se jasně jedná o jiné ukázkové věty v japonštině. Slovní zásoba má také chyby. Věci jako „otec“ mají být „otousan“, nikoli „otoisan“; „Austrálie“ by měla být „Osutoraria“, nikoli „Otoraria“ a mnoho dalších. Měli bychom se z toho poučit.
Jak mohu aktualizovat?
Reklamu dostanete v podstatě pokaždé, když se dotknete obrazovky, takže to ve skutečnosti není bezplatná aplikace. Existují mnohem lepší bezplatné vzdělávací aplikace
Aplikace je přesně taková, jak byste očekávali. Pomůže vám to naučit se psát základní kana. Mechanika psaní je docela shovívavá, což oceňuji. Musíte zaplatit, abyste zkontrolovali všechny kana najednou, ale s bezplatnou verzí je můžete zkontrolovat všechny, ale v malých částech po několika najednou. Skvělá aplikace díky za vytvoření!
Perfektní. Vždy můžete procvičovat stejné postavy znovu a znovu. Toto je skvělá aplikace pro procvičování rukopisu. Také vás zdarma naučí psát Katakana, stejně jako Hiragana! Doporučil bych.
Pomocí tohoto se můžete naučit hiragana velmi rychle. Stačí používat tuto aplikaci po dobu 5-15 minut každých 6 hodin, naučíte se hiragana za týden max. Naučil jsem se za pouhé 4 dny. Skvělá práce vývojářů!!
Nejlepší aplikace imo pro výuku psaní kana. Jen si přát, abyste si mohli přesně vybrat, kterou kana chcete cvičit v placené části
Skvělé pro začátečníky, ale možná byste mohli přidat návod, jak aplikaci lépe používat, a také uvést, že aplikace vyžaduje internet.
Pěkný
Je to plné reklamy. Rozptyluje mé učení
iam se již stal prémiovým, ale 1. někdy se pokrok náhle vrátil na 0 2. dostal stejné odpovědi v režimu kvízu (stejné jako b)
Toto je dobrá aplikace a pomáhá lidem psát v japonštině. Také je to nejlepší aplikace pro výuku japonského psaní. Jsem vděčný, že vytvořili tuto aplikaci
Přestože jsem placeným členem, aplikace se mnohokrát restartuje
Zábavná a snadná aplikace. Funguje opravdu dobře s perem, takže můžete kreslit postavy jako na papír.
Dobrý. Našel jsem a vyzkoušel spoustu studijních aplikací. Ale zdá se, že to nefunguje. Tato aplikace, mají obrázek s každým slovem. Takže si snadno zapamatuji nové slovo. Ale až teď je tu problém. Někdy flash karta způsobí pád aplikace. Doufám, že vývojový tým to brzy napraví. Mimochodem, tato aplikace se mi moc líbí. Díky moc
Pokud si koupím prémii, použije se to jednou. Příště můžu dát peníze nebo jednou
Sama o sobě docela slušná aplikace a chápu reklamy, ale jedna z vašich reklam aplikaci neustále zamrzá. Pokud je nutné každou reklamu zavřít a znovu otevřít, je její používání frustrující.
Dobrý den, toto je pěkná aplikace. Chci se jen naučit všechny jazyky na světě, prosím, vytvářejte aplikace všech jazyků.🙏🙏
Perfektní aplikace pro začátečníky. a jak vás to učí, algoritmus funguje perfektně.
JLPT N5 N4 N3 N2 N1 Vocabulary Learn Japanese Test Edukacja zyu
dobrý
JLPT N5 N4 N3 N2 N1 Vocabulary Learn Japanese Test Образование kfgy
Toto je zdaleka nejlepší aplikace, se kterou se můžete učit japonsky. Je to vše, co potřebujete, a můžete příjemně strávit hodiny učením japonštiny. Velmi intuitivní a příjemné použití. Úžasná aplikace!
i po aktualizaci na prémii znovu žádá o platbu a přidává se. Co bych měl dělat?
mám to velmi rád
Úžasná aplikace. Tak jednoduché. Jednorázový nákup. Líbí se mi to a hodně mi to pomáhá učit se. Používám ho ve spojení s duplingem a je to nepřekonatelné kombo.
Nelze otevřít aplikace se zastavil jako sakra, jakou funkci tato aplikace, když nemohu otevřít
Tato aplikace se mi opravdu líbí, můžete ji používat i offline! Je to opravdu pohodlné a tak snadné!
To je opravdu dobrá aplikace. Pravděpodobně nejlepší svého druhu! ale jak posloucháš příklady?? Stále ťukám na tlačítko reproduktoru, ale nic neslyším.
Rozhodně to za to nestojí
používáš to, co, 10 minut? a můžu říct, že se z toho hodně naučím! taková pěkná mechanika a jednoduché způsoby, jak učit Hiragana a Katakana. Jasně, jednou za čas jsou nějaké reklamy. ale to mi nevadí! Vím, že potřebujete způsob, jak získat příjem z tohoto užitečného softwaru. mé velké díky <3
Miluji tuto aplikaci! Velmi jednoduché a paywall pro přístup k celé aplikaci je velmi levný. Jsem nadšený, že se teď učím japonsky, když mám základní kanji, které potřebuji, bez dalších paywallů^^ Děkuji!
Miluji tuto hru, ale bylo by ještě lepší, kdyby bylo do konverzací a sekcí Kanji přidáno více angličtiny!
Koupím si prémii, existuje nějaká možnost stáhnout si veškerý zvuk alespoň v balíčcích lekcí, abych nemusel klikat na lekce jednu po druhé? Naprosto si myslím, že pohodlnost je nutností pro učení, chci mít možnost učit se offline a kdekoli, aniž bych spotřebovával data. Zvažte prosím nabídku stahování zvuku pro ty, kteří si zakoupí prémii
Zvuk se vždy vyskytl chybou a někdy je moje cvičení pryč, takže musím začít znovu od úplného začátku 😔
Opravdu to miluji! Rád to poslouchám, protože si při poslechu dokážu zapamatovat více než při psaní. Za to ti děkuji!!!
Aktualizuji tuto aplikaci, ale v současné době nelze pracovat, prosím pomozte, již platím za prémii