(iOS) Popo\u0027s Mine - Idle Mineral Tycoon apkrāptu kods daudzi dārgakmeņi
Mar 7, 2022 10:03:39 GMT -6
Post by corntidoctrema on Mar 7, 2022 10:03:39 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Popo\u0027s Mine - Idle Mineral Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Popo\u0027s Mine - Idle Mineral Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods daudzi dārgakmeņi ▞▞▞
▞▞▞ Popo\u0027s Mine - Idle Mineral Tycoon 2022 version ▞▞▞
Kopēt un ielīmēt visas citas šāda veida spēles
Es tik ļoti mīlu šo spēli un esmu tik mierīgs, ka šī spēle ir tik lieliska
Jautra spēle, lai pavadītu laiku, kad jums ir garlaicīgi
Vuc
Tas ir diezgan unikāls un piemērots pārrāvumam
Ir laimīgs spēle
Man jebkurā gadījumā patīk dīkstāves spēles, un, lai gan tas ir ļoti vienkārši, tas ir arī ļoti izklaidējoši... vismaz man. Mazie kalnraču puiši ir tik jauki. Citas līdzīgas spēles izmanto cilvēku kalnračus. Man daudz labāk patīk šī versija. Vienīgais, ko daži spēlētāji var uzskatīt par negatīvu lietu, ir tas, ka šķiet ļoti ātri un viegli paaugstināt līmeni, iegūt vairāk mīnu un padarīt tonnām mīnu. Man pašam tomēr patīk mazliet vieglāk. Es spēlēju šīs spēles, lai atpūstos, nevis stresotu. Labs darbs šīs spēles attīstībā.
Tas ir lieliski spēlēt pat tad, ja jums būs garlaicīgi, jūs aizraujat, lai turpinātu spēlēt.
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Simulation jjlr
Tiešām jautra spēle, taču to ir grūti sasniegt pat tad, ja jums ir miljoniem un triljoniem dolāru.
Dīkstāves kalnraču klons, taču veic dažas dažādas darbības. Personīgi domāju, ka vajadzēja pielikt vairāk pūļu, lai tā nebūtu tik acīmredzama populāra spēle
Šī spēle ir ļoti jauka, un šī spēle bezsaistes naudas pelnīšanas režīmā ir ļoti jauka, un es mīlu šo spēli.
Tas ir pieklājīgi
Esmu spēlējis citas kalnrūpniecības magnāta spēles, un šī ir gandrīz tāda pati, bet es to izbaudu.
Garlaicīgi. Nekas nenotiek pietiekami ātri.
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Παιχνίδια προσομοίωσης jlw
Tā ir jautra spēle cilvēkiem, kuriem ir daudz laika
Laba spēle !! Bet vajadzētu vairāk uzlaboties, mašīnās ☺☺
Man tas ir labi, bet man būs jāizmanto tas pats rīt no rīta, lai atgūtu naudu no veikala, un otrs būs 15.
Jauks veids, kā pavadīt laiku. Man patīk, ka to nav grūti jaunināt, taču tas joprojām ir izaicinājums
Es ļoti mīlu šo spēli šajā spēlē ir "Izklaidējies" Šī spēle ir interesanta un labākā spēle, kas man ļoti patīk
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon จำลองสถานการณ์ iss
Jautri tērēt laiku, ja jums patīk koncentrēties uz kaut ko tādu, pie kā strādāt nevajag neko vairāk.
Tā ir laba spēle, taču jūs nevarat spēlēt vienu un to pašu spēli, pretējā gadījumā tā kļūs garlaicīga.
Dragon Village Casual ohpv
Labi
Man patīk dīkstāves spēles, un šī spēle ir ļoti interesanta spēle, man tā patīk
Labi, bet ne ļoti labi
Tā ir ļoti jauka spēle, kuru es vēlētos ieteikt saviem draugiem un ģimenei. Man patika motīva dziesma un tajā ir krāsaini varoņi, un spēlei vajadzētu būt arī atjauninājumiem, dažkārt ir kļūmes, taču ir labi, ja ir šī spēle.
Tā ir laba spēle
Ghg
Ļoti ļoti jauka spēle
Man tas patīk, es to izmēģināju divas dienas, un man ir 3 aa. Es nezinu pat tik daudz naudas, kad esat nabags, tas ir garlaicīgi, bet, kad kļūstat bagāts, tas ir tik jautri, vienkārši izmēģiniet to, tajā nav daudz reklāmu, lūdzu, pamēģiniet to
Pārāk ātri prasīja atsauksmi
Tambang Popo - Idle Mineral Tycoon Simulasi nlz
Šī ir ļoti interesanta un brīva prāta spēle
Ļoti slikta spēle
Šī spēle ir laba, man patīk
Šī ir laba spēle Idle spēle ir 😮 popos raktuves dīkstāves magnāts
tā ir jauka spēle
Spēle nav interesanta
Patīk uz tehnisku un plānošanu orientētu. Tas nav par naudu. .................................................. .................................................. ................................Plānošanas struktūra veic attīstību................. .................................................. .................................................. ........ Daudziem spēļu reklāmā. ,................................................ .................................................. .....